Aanmelden

Al ruim vijftig jaar lang organiseren oud-leerlingen van het Ubbo Emmius in Stadskanaal speciaal voor leerlingen van Ubbo Emmius Stadskanaal (klas 1 t/m klas 6) een kamp in de Belgische Ardennen, vlakbij het stadje Malmédy.

Lijkt het je leuk om in bossen te wandelen, langs klaterende beekjes de top te beklimmen, een week lang met school- en klasgenoten te kletsen, ’s avonds bij een kampvuur te zitten; vind je het prima om je te wassen in een beek en te slapen in een tent, dan is dit kamp vast iets voor jou!

Je hebt wel wat conditie en doorzettingsvermogen nodig. We lopen bijna elke dag een flink eind, waarbij je hellingen beklimt en beken oversteekt. We kamperen primitief: we slapen in tenten, we wassen ons in een (koude) beek en hebben eenvoudige wc’s.

In 2022 wordt het kamp gehouden van zaterdag 23 juli t/m zaterdag 30 juli 2022 (onder voorbehoud). De prijs is € 120,- per persoon; alle kosten (ook de busreis) zijn daarbij inbegrepen, behalve zakgeld (richtbedrag: € 20,-).

Wil je meer informatie? Dan kun je terecht bij leerlingen die al eerder mee zijn geweest (vraag maar eens hier en daar) of dhr. Bouwknegt: hjbouwknegt at ubboemmius.nl. Op de rest van deze website zie je  verhalen, foto’s en meer informatie. Je kunt je vragen ook stellen aan Karen Geerts: malmedy at gmail.com. Liever bellen? Kan ook, stuur dan Karen een mail voor het nummer.

Je kunt je opgeven door je ouder(s)/verzorger(s) een mailtje te laten sturen aan Karen Geerts: malmedy at gmail.com.
Zet in de mail de volgende informatie:

  • Voor- en achternaam
  • Klas
  • Leeftijd tijdens het kamp
  • Telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s) en van jou
  • E-mailadres van ouder(s)/verzorger(s) en van jou

Er kunnen maximaal 47 deelnemers mee. Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je meegaat. Meld je je later weer af, dan kunnen we (een deel van) de kampprijs in rekening brengen. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding, dus wacht niet te lang!

In april krijg je via de opgegeven mailadressen verdere informatie over het kamp, bijvoorbeeld over wat je het beste kunt meenemen, hoe je kunt betalen en hoe laat we precies vertrekken en terugkomen. Anders dan je gewend bent, ontvang je deze informatie niet meer op papier.

Leerlingen die vorig jaar het Ubbo hebben verlaten, kunnen alleen mee als er nog plaats is. Uiterlijk 1 mei stellen we vast of dat het geval is.

Tot ziens in Malmedy!
De organisatoren van het Malmédy-kamp, Karen Geerts, Martijn Gerbrandy, Lotte Hadderingh, Arjan Schoemaker en Wilko Trenning