Aanmelden

 

De datum van het kamp van 2023 is van 20 t/m 27 juli 2024


Aanmelden voor het kamp


Als leerling van het Ubbo Emmius kan jij je opgeven voor dit spetterende kamp!  De aanmelding voor 2024 is nog niet open. 


Kosten

De kosten van het kamp zijn 150,- Euro. Dit is inclusief de busreis en alle maaltijden. Op een zakcentje na hoef je tijdens het kamp geen extra kosten te maken. 

Ter voorbereiding ontvang je van ons een paklijst waarop stevige schoenen, warme kleding, een slaapzak en zaklamp de meest belangrijke items zijn! Een tent hoef je niet zelf mee te nemen, die hebben wij!


Paklijst

Overdag gaan we wandelen. Ingelopen wandelschoenen zijn dus cruciaal en het dus handig om een rugtas mee te nemen waarin je onderweg je eten of drinken (en misschien een paar droge sokken) in kunt doen.

Je hebt je eigen slaapspullen nodig om te slapen in een tent. Je neemt dus zelf een matje, slaapzak of veldbed mee. Houd er rekening mee dat er meer deelnemers bij je in de tent liggen, dus neem geen groot bed mee. Neem daarnaast een goede slaapzak mee want ’s nachts kan het afkoelen tot wel 5 graden – ook als het overdag super warm is!

Houd er verder rekening mee dat we de hele week in de natuur zijn en zorg dat je qua kleding goed bent voorbereid. Het kan heel warm zijn, neem dan extra zonbescherming mee. Maar het kan ook heel nat zijn, dan is het niet overbodig om een regenjas mee te nemen. Of heel koud, en dan ben je ’s nachts maar al te blij met een paar warme sokken.


Wij willen het kamp graag toegankelijk maken voor iedereen. Echter, zijn de faciliteiten binnen het kamp. Heb jij een speciale begeleidingsvraag en/of zijn er medische zaken waar wij van op de hoogte moeten zijn en/of rekening mee moeten houden? Dan bespreken wij de mogelijkheden graag vooraf. 

  • Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je meegaat. Meld je je later weer af, dan kunnen we (een deel van) de kampprijs in rekening brengen. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding, dus wacht niet te lang.
  •  In april krijg je via de opgegeven mailadressen verdere informatie, bijv. hoelaat we met de bus vertrekken en wat handig is om mee te nemen.
  • Leerlingen die vorig jaar het Ubbo hebben verlaten, kunnen alleen mee als er nog plaats is. Je kan je gewoon opgeven en aangeven dat je al van school bent, dan ontvang je in mei bericht of je nog mee kan. 


    Meer informatie of vragen?

Je kan ons per e-mail bereiken malmedy at gmail.com
Liever bellen? Dat kan! Mail je ons even? Dan nemen we contact met je op!