Meld je aan voor kamp 2023

De datum van het Kamp is  22 t/m 29 juli 2023

Aanmelden voor het kamp van 2023 
Als leerling van het Ubbo Emmius kan jij je opgeven voor dit spetterende kamp!  Hoe? Vraag je ouder(s)/verzorger(s) om een mailtje te sturen naar ons! E-mailadres: malmedy at gmail.com

Zet in de mail de volgende informatie 
–  Voor- en achternaam
– 
Klas
– 
Leeftijd tijdens het kamp
– 
Telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s) en van jou
– 
E-mailadres van ouder(s)/verzorger(s) en van jou

Meer informatie of vragen?
Je kan ons per e-mail bereiken malmedy at gmail.com
Liever bellen? Dat kan! Mail je ons even? Dan nemen we contact met je op!

Kosten & voorbereiding
 De kosten van het kamp zijn 150,- Euro. Dit is inclusief de busreis en alle maaltijden. Op een zakcentje na hoef je tijdens het kamp geen extra kosten te maken. 
– Ter voorbereiding ontvang je van ons een paklijst waarop stevige schoenen, warme kleding, een slaapzak en zaklamp de meest belangrijke items zijn! Een tent hoef je niet zelf mee te nemen, die hebben wij! 

Lees je onderstaand ook even door?
– Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je meegaat. Meld je je later weer af, dan kunnen we (een deel van) de kampprijs in rekening brengen. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding, dus wacht niet te lang
– In april krijg je via de opgegeven mailadressen verdere informatie, bijv. hoelaat we met de bus vertrekken en wat handig is om mee te nemen.
– Leerlingen die vorig jaar het Ubbo hebben verlaten, kunnen alleen mee als er nog plaats is. Je kan je gewoon opgeven en aangeven dat je al van school bent, dan ontvang je in mei bericht of je nog mee kan. 

See you in Malmedy 😀