Ervaringen

Een ervaring als kamp Malmedy moet je meemaken om echt goed te kunnen begrijpen. De unieke sfeer bij het kampvuur, inside-jokes met je tentgenoten en bijzondere ervaringen tijdens het wandelen zijn allemaal deel van een geweldige week, die iedereen anders beleeft. Een aantal deelnemers zegt daarover:


“Malmedy is een mega leuk kamp je met heel veel mensen gave wandelingen maakt, bij het kampvuur liedjes zingt, samen lekker eet en waar je heel veel nieuwe leuke mensen leert kennen! Ik vond persoonlijk alles even leuk. Het is zo intiem en gezellig en je bent even helemaal weg van de drukte in de normale wereld. Je maakt zo veel mooie herinneringen met hele lieve en leuke mensen en het wandelen hoeft niet eens zwaar te zijn!”

– Inge-Esmee (16), deelnemer in 2016-2019


“Het heerlijkste aan Malmedy is het gevoel dat je hebt als je terugkomt na een lange wandeling. Je trekt je wandelschoenen uit, doet een paar droge sokken aan en ploft voldaan neer op het bankje in de kring. Naast je zit iemand die eerder is teruggegaan naar het kampterrein om nog even in de beek te kunnen. Je bent diep in gesprek, maar wordt onderbroken met een goede boodschap: het eten wordt opgediend. Zulke kleine momenten zijn voor mij heel waardewol, en die maken het kamp uniek!”

– Olav (21), deelnemer 2011-2018


“Malmedy is echt een super leuk kamp. Ik hoorde er voor het eerst over op een verjaardag van een een deelnemer. Ik was me daarna gelijk gaan aanmelden en was benieuwd hoe het zou worden. Ik wist niet dat het zo leuk zou zijn, want je bent altijd met een groep bezig en is mega-gezellig. En je bent ook nog eens bezig. Op malmedy maak je ook nieuwe vrienden dus een top kamp.”

– Luc (16), deelnemer in 2023


 

“De beste weken van mijn middelbare school! Op rubber laarzen door de natuur steffelen met een groep toffe mensen. 3 decennia later is er nog steeds onderling contact.”


 “Gezellige zomeravonden bij het kampvuur! Die kunnen tijdens Malmedy niet ontbreken. Samen zingen uit de liedbundel. De gitaar-spelers onder ons nemen hun gitaar mee en oefenen samen nieuwe deuntjes. Wat een toffe tijd!”

– Lisa (deelnemer in 2018)