Ervaringen

Een ervaring als kamp Malmedy moet je meemaken om echt goed te kunnen begrijpen! Een unieke sfeer bij het kampvuur, inside-jokes met je tentgenoten en bijzondere ervaringen tijdens het wandelen!

Wat vond jij het aller-leukst aan kamp Malmedy? 

  • Malmedy is een mega leuk kamp waar je met heel veel mensen gave wandelingen maakt, bij het kampvuur liedjes zingt, samen lekker eet en waar je heel veel nieuwe leuke mensen leert kennen! Ik vond persoonlijk alles even leuk. Het is zo intiem en gezellig en je bent even helemaal weg van de drukte in de normale wereld. Je maakt zo veel mooie herinneringen met hele lieve en leuke mensen en het wandelen hoehoeft niet eens zwaar te zijn! 
  • ‘Een week in een tent? …zonder douche? Waarom zou je dat doen! Mijn ervaring als deelnemer aan Malmedy had ik niet willen missen: vooral de gezelligheid en een sterk groepsgevoel met elkaar! Tijdens de eerste dag allemaal nieuwe gezichten, maar dat veranderde snel! Je wandelt samen, doet spellen en en is veel vrije tijd om bijv. in de beek te gaan of te kletsen.’
  •  ‘Een geweldige tijd! Tijdens het kamp zijn er paar vriendschappen voor het leven ontstaan’.
  • ‘De beste weken van mijn middelbare school! Op rubber laarzen door de natuur steffelen met een groep toffe mensen. 3 decennia later is er nog steeds onderling contact’.
  •  ‘Gezellige zomeravonden bij het kampvuur! Die kunnen tijdens Malmedy niet ontbreken. Samen zingen uit de liedbundel. De gitaar-spelers onder ons nemen hun gitaar mee en oefenen samen nieuwe deuntjes. Wat een toffe tijd’